Има една предвечна тайна, вплетена в цялото Божие Слово, разкриваща се малко по малко и благославяща всеки народ по земята и всеки индивид, който е част от нея и тази тайна е Божията Църква! Това е онзи духовен организъм, който Бог видя още преди да сътвори света и пожела ние да сме част от него, за слава на името Му! Църквата, която е подпорка  на истината, която е огледало на Бога, която е основата на Неговата истина и прогласява и живее Неговото Слово, показва на света Божиите превъзходства и влияе на обществото си.

Ние не можем да си представим живота си без нашата местна църква – мястото, където сме посяти и пускаме корени, за да даваме плод, където сме поливани, подрязвани, подхранвани, изграждани. Мястото, на което намираме Истината и растем в нея, където са нашите бащи, наставници и най-добри приятели.

На 29 март се навършват 10 години, откакто Бог извика в съществуване нашата църква и ние сме толкова щастливи да отбележим този ден с благодарност към Бога за всички Му милости, с които ни обсипва всеки ден!

Ако ти си част от нашето семейство, ако обичаш това видение, ако се храниш от това служение, ако си познал, че Бог се изявява на това място, ела, за да празнуваме заедно! Ако пък си нов посетител, това е чудесна възможност да ни опознаеш повече.

Този петък от 18:00 ще имаме специално събиране, на което те каним. Ще направим интервю с основателите на църква „Реформация“ и главни пастори Антон и Таня Пеневи, ще имаме вечеря, игри и още изненади.

Приготви нещо вкусно за хапване и идвай на рожден ден!