Здравей пътешественико

Ако си гледал материалите на Християнска църква „Реформация“ или си част от нея, вероятно си разбрал, че нашето видение е да бъдем ученици, поклонници и посветени членове на едно истинско Божие семейство. Ние не смятаме, че по пътя към небето има фенове и симпатизанти, а вярваме, че всеки от нас е призван да бъде ученик и да влезе в призива и Съвършената Божия воля за неговия живот. Бихме желали да помогнем на всеки, който искрено споделя това видение и иска да расте и да успява в Бог.

Ако ти си такъв човек и оценяваш  безценните духовни бисери, които Бог ни дава, то ние ще се радваме да продължим да съдействаме за твоето духовно развитие. Божието царство се гради на взаимоотношения и ние ще инвестираме в тези взаимоотношения, за да виждаме това царство да се разширява.

Точно затова от 2018 година въведохме регистрация в сайта ни. Тази регистрация е напълно безплатна и ти дава достъп до всички наши нови материали. По този начин ние ще знаем твоето име и ще можем да поддържаме връзка с теб на имейл адреса ти. Ще можеш да ни споделяш трудностите или молитвените си нужди, да ни попиташ за съвет и подкрепа или просто да се възползваме от привилегията да се познаваме и да се почитаме взаимно. Защото това означава да сме част от тялото Христово.

Молим те да бъдеш открит и честен с нас, така както сме ние и да напишеш истинските си имена и актуален имейл адрес, на който да си готов да водиш комуникация с нас. Предупреждаваме, че нерегистрираните членове ще имат достъп само до старите ни материали, които са качени до края на 2017 г.

Ако смяташ за важно да продължиш да се храниш с тази храна и да достигаш духовно пълнолетие чрез нея, можеш изгледаш това видео, в което ще ти дадем нагледни инструкции как да се регистрираш.

На практика, се прави следното:

Попълнете своите данни. Ще получите имейл, съдържащ линк, който трябва да посетите. Така ще потвърдите вашия имейл. С избраното от вас име и парола ще имате достъп до всички материали на сайта.

Регистрация

Попълнете следната информация, за да валидирате имейла си. Ще можете да регистрирате вашия профил след като удоостоверите, че вашият имейл е валиден.