И тази година по традиция на нашия пастор Антон Пенев, връчихме приза „Онисима“, с който показваме почит към двама човека, които по различни начини са били насърчение за нас.

В първата категория, наградата е за едно семейство, което беше много активно в това да търси поводи и начини да послужи, да бъде полезно, да бъде на разположение! Това са Делчо и Татяна Гегови, които бяха много изненадани, изобщо не очаквайки това признание. Те бяха пример и за това как да обичам братята и сестрите си и да се идентифицирам с местната си църква.

Втората категория беше в областта вярност. Всички знаем колко важно е да съм редовен и да присъствам на всички събрания и събития в моята църква, да нямам търпение да бъда там, да се вълнувам от всяка среща с Бога и Неговите деца и да имам добра дисциплина в църквата. Там наградата грабна един малък господин, когото всички обичаме. Той е бил на църква най-много от всички нас в съотношение с живота си и неговото име е Виктор Сурталев. Това е 10 месечния син на нашите дякони Любомир и Лидия, които ни вдъхновяват с постоянството и верността си.

Желаем на всички наши членове да намират призива си и да се наслаждават на труда си в Господа, защото той никога не е напразен и удовлетворението ни в Бога е голяма награда!

Благословена 2019!