Тази година имахме убеждението семейство „Реформация“ да се събере и отпразнува Рождествената нощ на 23.12.2016. Искахме да оставим вечерта на 24-ти, за да бъде всеки в дома си, защото смятаме, че семейството е много важно и Бог иска да спасява цели домове и родове. С присъствието си и заредени с помазанието от днес, утре ще светим, там, където има нужда от Истинската Светлина.

Тази вечер обаче, беше много специална. След като се прибрахме преситени и удовлетворени, едва ли можем да опишем с думи нашата благодарност за това, което Бог изгражда между нас. Имахме чудесно време с огнено Слово от нашия пастор, мощно хваление и молитви. Всички допринесохме за една пребогата трапеза, около която се събрахме и общувахме. Съвременните образи на Йосиф и Мария бяха подготвили уникална програма: по много артистичен начин ни въвлякоха в поредица от игри, в които трябваше да импровизираме, да бъдем креативи, да композираме Рождествени песни, да съчиняваме стихотворения, да се превъплъщаваме в ролите на героите от Рождествената сцена, да се разбираме без думи, да изработваме подаръци от подръчни материали. Освен многото забавления, по елегантен начин ни поднесоха сериозни и дълбоки истини и откровения, свързани с този свят Празник. Имаше дори и музикален поздрав с преведена от тях песен – Имануел – Бог с нас!

И накрая искаме да ви кажем следното: Нашите врати са отворени! Ако вие по някаква причина не сте били с нас, а обичате Бог и искате да Го търсите с цялото си сърце – ЕЛАТЕ!

На 25.12 – тази неделя – отново ще бъдем заедно и отново ще имаме Божието присъствие и Неговата любов, която излива сред нас. Заповядайте!