На 25 март има един празник, който напоследък става все по-малко популярен.
Изтикването на „Благовещение“ в ъгъла не е случайно.

Днес благочестивата и благодетелна жена просто не е актуална. Тя не привлича вниманието ти със скандално поведение, не те фиксира с дръзки погледи, няма предизвикателни дрехи и не се състезава с никого, за да доказва каквото и да е. Тя не търси стойността си в преходни неща, не е гневна, арогантна, изкуствено мила или престорено грижовна. Тя не измисля схеми, за да постигне своето си. Тя не флиртува за удоволствие и не си проси потвърждения за стойността си. Не е вманиачена да води и контролира, не използва манипулация. Не е обсебена от себе си, а е целенасочена в своята мисия. Смирена е, но не и примирена. Тя е открила смисъла на живота си, причината да съществува, призива си и непримиримо го живее. Не се чувства пренебрегната, а почетена. Тя не е обезценена, защото знае своята цена. Тя осъзнава капацитета, вложен в нея и използва влиянието, което може да окаже за добро. Пази сърцето си чисто и от него извира истинска красота. Внимава на мислите си и размишлява върху правилните неща. Разполага с времето си мъдро и не го пилее за празни неща. Тя откликва с готовност и има вяра, която изразява себе си в смелост. Не се страхува да има позиция и да отстоява истината.

Днес жената е заплетена в капана на еманципацията, преследваща мъжкия идеал, загубила истинската си идентичност и смисъл между ролите, в които отчаяно се опитва да намери себе си, ставайки все по-нещастна и изгубена. Ако ти си една от тези жени, няма нужда да продължаваш в тази задънена улица.

Благовещение е денят, в който Бог каза на целия свят: „Аз имам план и ще използвам жените в ролята, за която съм ги избрал“. Благовещение е денят, в който най-великото пророческо слово беше изговорено… на жена! Благовещение е ден на добра вест след дълго страдание, след дълго чакане. Може тази добра вест да е за теб!